presto
PRESTO S.A.
  • O firmie
  • Produkty
  • Biblioteki CAD | BIM
  • Galeria
  • Filmy
  • Sieć dystrybucji
  • Prezentacje PDF
  • Artykuły
  • Konkursy
  • Nowości
  • Szkolenia
 


Piece chlebowe

Piece chlebowe, inaczej zwane piekarnicze, służą do wypiekania chleba. Sprawdzają się jednakowo dobrze w prywatnym gospodarstwie, jak i do użytku profesjonalnego.
Piece chlebowe, ze względu na modułową konstrukcję, są bardzo łatwe w montażu.

Budowa:
Piec chlebowy składa się zasadniczo w dwóch podstawowych elementów:
- metalowa obudowa ze stelażem na nóżkach, ramą metalową, na której zamontowane są drzwiczki jak oraz izolacja podłogi, ścian bocznych i ściany tylnej.
- wsad szamotowy.

Właściwości:
Masa całkowita: około 510 kg
Masa wsadu szamotowego: około 310 kg
Powierzchnia piekarnicza: 840 x 600 mm
Wysokość pokrywy: 340 mm (po środku)/200 mm (po bokach)

Produkt z kategorii: systemy kominowe


Ta witryna używa plików cookies, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego Serwisu (scrollowanie, zamknięcie komunikatu, kliknięcie na elementy na stronie poza komunikatem) bez zmian ustawień w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Gamma Media bedącego wydawcą portalu infoArchitekta.pl. Dane przechowywane w celach marketingowych i statystycznych. Dane użytkowników gromadzone są anonimowo. Akceptuj";