Konkurs na koncepcję sklepu z wyrobami cukierniczymi

Konkurs na koncepcję sklepu z wyrobami cukierniczymi

W czasach sprzed masowej produkcji, słodycze w XIX wieku były robione ręcznie przez cukierników. Wytwarzano je i sprzedawano w tym samym miejscu. Dawny charakter sklepów cukierniczych ma być główną inspiracją dla konkursu "All things sweet".

Wyzwanie polega na zaprojektowaniu sklepu z wyrobami cukierniczymi. Konkurs ma charakter koncepcyjny i nie jest realizacyjny. Jego celem jest zaprezentowanie najciekawszych pomysłów na tego typu obiekty handlowe. Organizatorzy liczą na oryginalne i ciekawe pomysły. 

Tworząc projekt zwróć uwagę na wybór mebli, paletę kolorów, podłogi, wykończenia i oświetlenie dopasowane do charakteru miejsca. Zastanów się również jakie dodatkowe funkcje i usługi znajdą się w sklepie. Uczestnicy mogą swobodnie eksperymentować z typologią projektu. Szczegółowe wytyczne podano w briefie konkursowym.

Rejestracja otwarta jest do 5 grudnia 2022 roku. Maksymalna pula nagród uzależniona jest od liczby uczestników. Obowiązują opłaty rejestracyjne. Konkurs prowadzony jest w języku angielskim.

Szczegóły na stronie konkursu.


Zaloguj się jako Użytkownik aby móc dodawać komentarze.
«
»
«
»